Információk hallgatóknak a nulladik zárthelyiről
 

Információk a pótlásokról

Az alábbi leírásban megtalálhatja, hogy milyen esetekben pótolhatja a nulladik zárthelyit, mikor és milyen körülmények között teheti ezt meg.
- Útmutató a pótzárthelyikről

Mikor és hová kell mennie a pótzárthelyi megírására?

A következő terembeosztásban megtalálja, hogy december 2-án, pénteken délután 16:15-kor melyik teremben kell megkezdenie a pót zárthelyi megírását. Fontos tudnivaló: Csak abban a teremben írhatja meg dolgozatát, ahová beosztották! Ezért jó előre tájékozódjon, hol található az Ön számára kijelölt terem. A zárthelyi kezdete előtt legalább 5 perccel foglalja el a helyét! Az itt elérhető táblázatban sorba rendezett Neptun kódok alapján nézheti meg a beosztását. Neptun kódját a böngésző keresés funkciója segítségével is megtalálhatja.
- Beosztás

Mi a helyes megoldás, mik a pótzárthelyi eredményei?

A december 2-i pót zárthelyi megírása után itt megtalálhatja azt a feladatlapot, amit ki kellett töltenie, valamint a helyes megoldásokat is. Itt nézheti meg továbbá dolgozatának eredményét is.
- Feladatlapok: 16A16B
- Megoldások
- Eredmények:  K234KF51

A pót-pót zárthelyivel kapcsolatos információk

Itt tekintheti meg a december 12-én hétfőn 14:15-kor kezdődő pót-pót zárthelyi beosztását, feladatlapjait, megoldásait és eredményeit.
- Beosztás
- Feladatlapok: 14A14B
- Megoldások
- Eredmények:  K234

 

 

Információk a 2011. szeptember 12-i nulladik zárthelyihez

Elérhető  
Már megtekinthető a feladatlapok szövege és a megoldások.
Elérhető  
Az eredménylisták alapján ellenőrizheti, hogyan sikerült a zárthelyije.
Elérhető  
Megtekintheti a Bevezető matematika tárgy beosztását a jelentkezések alapján


Tájékoztató a nulladik zárthelyi lebonyolításáról
Itt megtudhatja a zárthelyik időpontjait, a "játékszabályok" részleteit, mit kell magával hoznia, a dolgozat témaköreit, milyen tájékoztatást fog kapni, mit tehet akkor, ha dolgozata sikertelen lett, és egyéb hasznos tanácsokat is kaphat.
- Útmutató

Mikor és hová kell mennie a nulladik zárthelyi megírásához?
A nulladik zárthelyi szeptember 12-én, hétfőn, három turnusban, 16:15, 17:15 és 18:15 kezdési időpontokban lesz. Az alábbi beosztásban megtalálja, hogy melyik teremben kell megjelennie. Fontos tudnivaló: Csak abban a teremben és abban az időben írhatja meg dolgozatát, ahová beosztották! Ezért jó előre tájékozódjon, hol található az egyetem területén az Ön számára kijelölt terem. A zárthelyi kezdete előtt legalább 5 perccel foglalja el a helyét! Az itt elérhető táblázatban sorba rendezett Neptun kódok alapján nézheti meg a beosztását. Neptun kódját a böngésző keresés funkciója segítségével is megtalálhatja.
- Beosztás

Mi a helyes megoldás?
A zárthelyik megírása után itt megtalálhatja azt a feladatlapot, amit ki kellett töltenie, valamint a helyes megoldásokat is.

Feladatlapok:
16A
16B
17A
17B
18A
18B
Megoldások

Eredmények

A zárthelyik kijavítása után itt tájékozódhat arról, hogy milyen válaszokat rögzítettünk az Ön által kitöltött feladatlapról, az egyes feladatokra hány pontot kapott, és mi az összpontszáma.
- Eredménylisták

Pótzárthelyi
A pótzárthelyi december 2-án pénteken 16-17 óra között lesz, az eredetihez hasonló feltételekkel.


Minta feladatsor
A zárthelyire való felkészüléshez próbálkozzon meg a minta zárthelyi megoldásával.

- Feladatsor
- A helyes megoldások kódja
- A megoldások magyarázata

A zárthelyire való felkészüléshez próbálkozhat a korábbi feladatsorok megoldásával is. Ezeket megtalálja a feladat archívumban.


Feladat archívum
A feladat archívumban a korábbi nulladik zárthelyik, pótlásuk és másodszori pótlásuk feladatait és azok megoldásait foglaltuk össze.


2010. szeptember 13.
16A
16B
17A
17B
18A
18B
Megoldások

2010. december 3.
16A
16B
Megoldások

2010. december 13.
9A
9B
Megoldások

2011. február 14.
18A
18B
Megoldások

2011. május 6.
16A
16B
Megoldások

2011. május 16.
14A
14B
Megoldások


Előző félévek információi
- 2010/11/1
- 2010/11/2