Információk a 2010/11/2 félévre

Információ a pótlásokról
A pót zárthelyi időpontja: 2011. május 6. (péntek), 16 és 17 óra között
Részletes információt talál az alábbi útmutatóban:
- Útmutató
- Beosztás

- Feladatlapok: A, B
- Megoldások
- Eredmények


Pót-pót zárthelyi időpontja: 2011. május 16. (hétfő), 14 és 15 óra között
- Beosztás
- Feladatlapok: A, B
- Megoldások

- Eredmények

Tájékoztató a 0. zárthelyi lebonyolításáról

Itt megtudhatja a zárthelyik időpontjait, a "játékszabályok" részleteit, mit kell magával hoznia, a dolgozat témaköreit, milyen tájékoztatást fog kapni, mit tehet akkor, ha dolgozata sikertelen lett, és egyéb hasznos tanácsokat is kaphat.
- Útmutató

Mikor és hová kell mennie a 0. zárthelyi megírásához?
A 0. zárthelyi február 14-én, hétfőn, 18 és 19 óra között lesz. Az alábbi beosztásban megtalálja, hogy melyik teremben kell megjelennie. Fontos tudnivaló: Csak abban a teremben és abban az időben írhatja meg dolgozatát, ahová beosztották! Ezért jó előre tájékozódjon, hol található az egyetem területén az Ön számára kijelölt terem. A zárthelyi kezdete előtt legalább 5 perccel foglalja el a helyét! Az itt elérhető táblázatban sorba rendezett Neptun kódok alapján nézheti meg a beosztását. Neptun kódját a böngésző keresés funkciója segítségével is megtalálhatja.
- Beosztás

Mi a helyes megoldás?
A zárthelyik megírása után itt megtalálhatja azt a feladatlapot, amit ki kellett töltenie, valamint a helyes megoldásokat is.
- Feladatlapok
- A helyes megoldások kódja

Eredmények

A zárthelyik kijavítása után itt tájékozódhat arról, hogy milyen válaszokat rögzítettünk az Ön által kitöltött feladatlapról, az egyes feladatokra hány pontot kapott, és mi az összpontszáma.
- Eredménylisták

Pótzárthelyi
A pótzárthelyi május 6-án pénteken 16-17 óra között lesz, az eredetihez hasonló feltételekkel.


A 0. zárthelyi pótlásának másik módja a Bevezető matematika című tárgy
teljesítése. Hogyan kérhető a tárgy felvétele?

Ebből a célból az első féléves matematika tárgyhoz virtuális vizsgaalkalmak vannak kiírva. Az egyes vizsgaalkalmak a Bevezető matematika tárgy választható időpontjaihoz (v. programjaihoz) tartoznak. A vizsgaalkalmaknál feltüntetett információkat figyelmesen olvassa el. Tárgyfelvételi szándékát az Ön számára megfelelő időponthoz (programhoz) tartozó vizsgaalkalomra történő bejelentkezéssel jelezheti. Az időpont kiválasztáskor az órarendjén kívül a zh-i ütemezését is vegye figyelembe. Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelentkezés módosítására vagy törlésére csak február 18. (péntek) délig van mód.

Az esetleges problémákat az akkred@ttdh.bme.hu címen jelezheti (az e-mailben a neptunkódját és a szakját is adja meg). A végleges beosztást február 21-től (hétfőtől) ezen az oldalon tesszük közzé. A tárgy illetve a kurzus felvétele ennek megfelelően a Neptun rendszerben is rövidesen meg fog történni.

A Bevezető matematika tantárgy oktatása a 3. oktatási héten indul és a 12. oktatási héten fejeződik be. A tárgyra természetesen akkor is jelentkezhet, ha a dolgozata elérte a 40%-ot (24 pontot), de úgy érzi, hogy hasznára válna a tantárgy elvégzése. A követelményekről is tájékozódhat a tárgy honlapján.


A Bevezető matematika című tárgy beosztása

A tárgy oktatása február 21-től, a 3. oktatási héten kezdődik és a 12. oktatási héten fejeződik be. A beosztást tartalmazó, Neptunkód szerint rendezett táblázatban megtalálhatja az Ön számára kijelölt, választásához igazodó időpontot, és az órák helyszínét. Ennek megfelelően az 5. oktatási hét végéig a Neptun rendszerben is megtörténik a tárgy felvétele. A beosztással kapcsolatos problémákat az akkred@ttdh.bme.hu címen jelezheti.

- Beosztás